dědečkova fotografická dílna
 
kontakt           ceník           foto  
 
„Recepty na řadny břuch řadneho chlapa.“
Pořadny chlop má pořadny břuch!o čaj se poděl bo z něho břuch neroste, je to ale dobra příležitost, vyválet si břuchpivo formuje fajny břuch, pij při každé příležitostina vrcholu si můžeš vlepiť na svůj krásný břuch štempelpo jídle zkus dát nohy na stůl, pokud zvládneš obě, máš furt malý břuchspáleného buřta nech psovi, z teho přibírají jen rakovinné buňkytransgenní, geneticky modifikovanou a vykastrovanou kukuřicu nežer, ta je pro „3svět“chrousti jsou fajní, ale k pořádnému naplnění břucha je jich dost jen jednou za rokrybu čerstvou a po rybolovu nejméně tři horké Jamesonykohuta nežer, ten robi budíksýr je na břuch tež fajny, to barevné můžeš nechat na talířkunudle s mákem a medem určitě baštil i Budha a ten měl božský břuchbrokolici jedině s nastrouhanýma mandlema a olejem, jinak nestlustněšhrášek s mrkví dělá parádní břuch, zvlášť když hrách nezbavíš slupekmozzarella enem s křenem, ale to už musi být hlad jak sviňas ředkvičky nestlustněš, proto přidej vařené kolínka, chuť masa ti připomene křenna kobzol se hodí všecko i cibula, rozmrcaseny syr aji sadlo, to všecko da břuchu fajny leskkobzol je fajny na břuch, ten medvědí česnek navrchu odtraň vidličkou, chceš-li parádní břuchmezery mezi hlavními jídly vyplň, třeba kaviárem, hlavně nenech břuch usnuťnudle s vajcem jsou tež fajne, pro paradu jak z Ambasadora přidej kličky čehokolivs nudlí je parádní břuch obzvlášť s vajcem a strouhaným sýremdemižón vyprazdni vždy do dna, vyprázdněním demižóna získáš krásný břuchsteaky nejméně tři, to zelené odstraň z teho břuch nezkrásníz medvědího česneku nestlusťněš, ale něco na něm bude, když ho žere i břuchatý medvědkořalku leda se šlehačkurohlik na břuch je boží, půlka rohlika a hned je budhabřuchčím nechutnější žrádlo, tím si ho dej více, máš-li malý talíř, rozlož si ho na dvapekingské zelí s mozzarellí vyspravené konopným olejemkafe pij komplet i několikrát za den, pokud nesladíš, dej si dva rumynudle s bazalku a česnekem v oleju, božská chuť na božský břuch
 


X